Ketu do mund t'a shikoni Big Brother Albania 6 LIVE:PRISNI DERI SA TE HIQEN REKLAMAT OSE LARGONI ATO ME 'X'KENI DURIM NESE NUK HAPET VIDEO, BEJENI REFRESH FAQEN
Rregullat e Chatit

1) Jo rreklama.

2) Jo ofendime.

3)Mos kerko days dhe xats.
4) Jo biseda politike dhe sexsuale ne chat.
5) Mos kerko te jesh owner ose moderator ne chat.
6)Ndalohen web faqet e tjera ne hom pagen e yllit tuaj:kick.

7)Ju Lutemi Mos Shkruani Me Skronja Te (MEDHAJA) Ne Chat Public.

(Ju Lutemi Respektoni Kto 7 Rregulla Te Thjeshta Ne Chat Per Te Pasur Nje Chat Sa Me Te Paster. Flm)__________________________________________
Staff-Admin//////// dulla_ch //

Owner/nora/guri/rrobaqemsi/adelisa////

Moderator // //// // //
www.corortica.tk www.rinijachat.tk www.radiopresheva.tk  

OWNERA DHE MODERATOR

Verdh = Pronari ose operatori i chatit
Keta jane të cilët e udheheqin chatin, ata zbatojnë rregullat dhe mund të ndalin (pra nxjerr një anetar nga chat)(BANNAT)

Bardhe = Moderatori
Detyra e tyre është në përgjithësi për të vëzhguar sjelljen e vizitorëve dhe anëtarëve, jo për të luajtur me rregullat e chatit.

kaltert = Anetar
Ata janë njerëz që marrin pjesë rregullisht ne chat.

gjelbert = Musafir
Ata që hyjnë ne chat për herë të parë ose të cilët janë duke pritur të bëhen anëtarë.

Kuc = përdoruesit off-line

Kafe = perdorues BANNAD